Witgoed en Witgoedreparatie Nieuw-Beijerland

Reparatie

Heeft u een defect apparaat en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare monteur die bij u aan huis reparaties verricht van witgoed Nieuw-Beijerland? Dan bent u bij Peter Pan Witgoed aan het juiste adres!

Wij repareren uw witgoed of elektrische huishoudelijke apparatuur wanneer het kapot is. Wij repareren dus uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger, diepvriezer of koelkast.

Witgoedservice Klaaswaal

Heeft u een storing te melden en woont u in Nieuw-Beijerland? Wij zijn zelf gevestigd in Oud-Beijerland en voeren regelmatig reparaties uit in Nieuw-Beijerland en de andere plaatsen in de Hoeksche Waard.

Nieuwe apparatuur en onderdelen

Naast reparatie leveren wij ook losse onderdelen voor elektrische huishoudelijk apparaten en we leveren ook nieuw witgoed. Ons voorraad bestand bestaat uit wasautomaat / wasmachine, droger, afwasautomaat / vaatwasser, koelkast, vriezer, inbouw vaatwasser, inbouw koelkast, stofzuiger, airco, ventilator en overig klein huishoudelijk. Klik voor ons uitgebreide assortiment op deze link voor onze webshop.

Snelle reparatie en goede service

Ons streven is om binnen 48 uur aanwezig te zijn bij uw defecte witgoed product.

Garantie

Wij hebben al vele jaren ervaring en hebben al duizenden apparaten succesvol gerepareerd. Desondanks is het mogelijk dat er zich weer een probleem met uw wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast of vriezer voordoet.

Wij verlenen standaard 6 maanden garantie op de nieuwe onderdelen die we hebben geplaatst.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn altijd zeer tevreden over zowel onze snelle service en scherpe prijzen, als ook de kwaliteit die wij leveren.

We zijn zeer tevreden over de geleverde diensten van Peter Pan Witgoed. Peter is correct en stipt.

Bedankt voor jullie snelle service en reparatie aan huis. Onze wasmachine is weer als nieuw!

Als je koelkast stuk gaat is dat lastig, zeker met een groot gezin. Maar Peter Pan Witgoed had hem snel weer aan de praat.

Reparatie van alle bekende merken

Peter Pan Witgoed repareert alle bekende merken. Wij kunnen alle onderdelen leveren en door samenwerking met de importeurs kunnen we de onderdelen voor alle bekende merken snel leveren.

Goedkope reparatie van witgoed

Het komt nooit gelegen wanneer witgoed defect raakt. Daarom is het fijn om te weten dan Peter Pan Witgoed scherpe prijzen hanteert.

Uw vastgoed monteur in de regio

Peter Pan Witgoed is gevestigd in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Ons verzorgingsgebied strekt zich uit tot een afstand van 25km rond Oud-Beijerland.

We komen graag langs wanneer u woont, of gevestigd bent in:

Barendrecht, Goudswaard, ’s-Gravendeel, Heinenoord, Klaaswaal, Maasdam, Mijnsheerenland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Oud-Beijerland, Piershil, Puttershoek, Strijen, Westmaas, Zuid-Beijerland.

Maar natuurlijk komen we ook langs in alle andere plaatsen in de Hoeksche Waard of daarbuiten.