Welkom bij Peter Pan de Witgoedman

BELANGRIJKE MEDEDELING I.V.M. CORONA-VIRUS
In verband met het coronavirus nemen wij de noodzakelijke maatregelen om u goed en veilig te helpen.
De winkel is open, zie tabblad openingstijden. U kunt ook uw bestelling, vragen en reparatie aanvraag via deze site, per mail info@peterpanwitgoed.nl of telefonisch 0186-618222 doorgeven.

In de winkel bent u voor een persoonlijk vakkundig advies op de juiste plaats. Peter Pan levert alles om het u gemakkelijk te maken. Wij zijn voornamelijk gericht op groot huishoudelijke apparaten […]

Hoe het allemaal begon

In 1997 is Peter gestart met zijn bedrijf ETB Peter Pan. ETB Peter Pan legt in eerste instantie elektrische installaties aan, (dit doen wij overigens nog steeds) maar gaat zich later ook toeleggen op het repareren van mankementen aan huishoudelijke machines. In 2002 komt er winkelruimte vrij aan de Julianastraat in Oud-Beijerland. Hierin ziet Peter zijn kans en start een Wit-en Bruingoed winkel op. Eveneens onder de naam Peter Pan. Na twee jaar specialiseert Peter Pan zich in witgoed en klein huishoudelijk apparatuur.

In 2017 keren de TV’s weer terug in het assortiment. Er is keuze uit de nieuwste modellen van o.a merken Philips en Sony. Inmiddels is de indeling van de winkel al een aantal malen aangepast, om een moderne en doeltreffende inrichting te kunnen waarborgen. De laatste verbouwing dateert van zomer 2017. Verschillende merken behoren tot de standaard collectie zoals AEG, Asko, Atag, Bosch, Electrolux, Etna, Miele, Liebherr, Pelgrim, Samsung, Siemens en Zanussi. Bij Peter Pan zijn veelal vakhandel machines verkrijgbaar en op voorraad; machines die net een beetje meer hebben, en daardoor prettiger zijn in het gebruik.

Onze showroom

In de winkel bent u voor een persoonlijk vakkundig advies op de juiste plaats. Peter Pan levert alles om het u gemakkelijk te maken. Wij zijn voornamelijk gericht op groot huishoudelijke apparaten, maar hebben ook een beperkt aanbod in het kleine huishoudelijke segment van stofzuigers, koffiezetters, waterkokers tot frituurpannen en keukenapparatuur van de afzuigkap tot de vaatwasser en de koelkast.

Bij groot huishoudelijke machines u kunt denken aan wasmachines en drogers. Wij leveren zowel vrijstaande- als inbouwapparatuur afhankelijk van wat u nodig heeft.
Twijfelt u aan de juiste maatvoering? Dan komen wij de apparatuur gratis voor u inmeten. Op deze website getoonde apparaten zijn de apparaten die wij uit voorraad kunnen leveren. Staat het apparaat van uw keuze er niet bij, neem dan contact op met ons, en informeer naar de mogelijkheden.

Maar niet alleen voor de aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u bij Peter Pan Witgoed terecht, regelmatig hebben wij ook gebruikte machines staan.

Peter Pan is de witgoedman die het ook maken kan

Heeft u een mankement? Peter Pan is de man die het ook maken kan! Wilt u het liever eerst zelf proberen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de benodigde onderdelen. Service is een woord dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Als u bij ons uw vrijstaande apparatuur koopt, kunnen wij deze bezorgen en plaatsen bij u. Bovendien voeren we ook het oude apparaat gratis voor u af! Kortom; kom eens een kijkje nemen in onze winkel in de Julianastraat. Wij zijn u graag van dienst!

Reparatie

Peter Pan heeft een eigen reparatie dienst. Meldt u een reparatie, dan komt er binnen 2 werkdagen een monteur bij u langs (behoudens vakantietijd.) en wordt het mankement ter plaatse opgelost. Bij uitgevallen vriezers en koelkasten streven wij ernaar (indien nodig) zelfs dezelfde dag bij u langs te komen. Ook bij storingen aan uw elektrotechnische installaties staan wij voor u klaar.
Storingen kunt u melden via de website of via telefoonnummer 0186-618222.

Elektro technische installaties

Wilt u een aanpassing in uw huis, dan kunt u bij ons terecht om uw elektrische installatie aan te laten passen. Wij vervangen meterkasten, verplaatsen schakelaars en wandcontactdozen.
Tevens kunnen wij een alarm installatie aanbrengen, data aansluitingen verzorgen, auto laadpalen, zonnepanelen installeren.
Heeft u andere wensen, vraag het ons. 0186-618222

Geef een reactie