Over ons

Hoe het allemaal begon

In 1997 is Peter gestart met zijn bedrijf ETB Peter Pan. ETB Peter Pan legt in eerste instantie elektrische installaties aan, maar gaat zich later ook toeleggen op het repareren van mankementen aan huishoudelijke machines. In 2002 komt er winkelruimte vrij aan de Julianastraat in Oud-Beijerland. Hierin ziet Peter zijn kans en start een Wit-en Bruingoed winkel op. Eveneens onder de naam Peter Pan. Na twee jaar specialiseert Peter Pan zich in witgoed en klein huishoudelijk apparatuur.

In 2017 keren de TV’s weer terug in het assortiment. Er is keuze uit de nieuwste modellen van de merken Philips en Sony. Inmiddels is de indeling van de winkel al een aantal malen aangepast, om een moderne en doeltreffende inrichting te kunnen waarborgen. De laatste verbouwing dateert van zomer 2017. Verschillende merken behoren tot de standaard collectie zoals: AEG, Asko, Atag, Beko, Bosch, Electrolux, Etna, Liebherr, Pelgrim, Siemens en Zanussi.
Bij Peter Pan zijn veelal vakhandel machines verkrijgbaar en op voorraad; machines die net een beetje meer hebben, en daardoor prettiger zijn in het gebruik.

In januari 2021 gaat Peter Pan Witgoed samen met Electroworld Radio Vos.
De winkel verhuisd van  Oud Beijerland naar Numansdorp en onder de naam Electroworld Radio Vos worden de verkoop en reparatie service gebundeld.

Onze showroom

In de winkel bent u voor een persoonlijk vakkundig advies op de juiste plaats. Peter Pan/Electroworld Radio Vos  levert alles om het u gemakkelijk te maken. Wij zijn zowel gericht op groot huishoudelijke apparaten, televisie en audio apparatuur en een aanbod in het kleine huishoudelijke segment van stofzuigers, koffiezetters, waterkokers tot frituurpannen en keukenapparatuur van de afzuigkap tot de vaatwasser en de koelkast.

Bij groot huishoudelijke machines u kunt denken aan wasmachines en drogers. Wij leveren zowel vrijstaande- als inbouwapparatuur afhankelijk van wat u nodig heeft.
Twijfelt u aan de juiste maatvoering? Dan komen wij de apparatuur gratis voor u inmeten. Maar niet alleen voor de aanschaf van nieuwe apparatuur kunt u bij Electro World Radio Vos terecht, regelmatig hebben wij ook gebruikte machines staan.

Peter Pan is de witgoedman die het ook maken kan

Heeft u een mankement? Peter Pan is de man die het ook maken kan! Wilt u het liever eerst zelf proberen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de benodigde onderdelen. Service is een woord dat wij hoog in het vaandel hebben staan. Als u bij ons uw vrijstaande apparatuur koopt, kunnen wij deze bezorgen en desgewenst bij u plaatsen. Bovendien voeren we ook het oude apparaat gratis voor u af!
Kortom; kom eens een kijkje nemen in onze winkel in de Voorstraat . Wij zijn u graag van dienst!

Reparatie

Peter Pan/ Electoworld Radio Vos heeft een eigen reparatie dienst. Meldt u een reparatie, dan komt er binnen enkele werkdagen een monteur bij u langs (behoudens vakantietijd.) en wordt het mankement ter plaatse opgelost. Bij uitgevallen vriezers en koelkasten streven wij ernaar (indien nodig) zelfs dezelfde dag bij u langs te komen.
Ook bij storingen aan uw elektrotechnische installaties staan wij voor u klaar. Storingen kunt u melden via de website of via telefoonnummer 0186-618222 /0186-651771